Europ Assistance

  Ons engagement

infos 1 infos 1

Overal ter wereld

Honderdduizenden partners, ​​24 uur per dag, klaar om u bij te staan

Europ Assistance is dicht bij u dankzij haar uitgebreide lokale netwerk en callcenter in Brussel. Maar Europ Assistance is ook overal ter wereld aanwezig, dankzij haar sterke internationale aanwezigheid, haar correspondenten en professionele partners die aanwezig zijn in de hele wereld, klaar om op elk moment tussen te komen om u zo snel mogelijk te helpen.

infos 1 infos 1

Als eerste aan uw zijde

Bijstand: ons beroep sinds meer dan een halve eeuw

Dankzij een ervaring van meer dan 50 jaar kunt u bij Europ Assistance rekenen op een volledige bescherming wanneer u op reis gaat. Wij bieden u ook mobiliteitsoplossingen op maat en bijstandsformules die aan uw dagelijkse behoeftes beantwoorden. Voor ons is bijstand immers geen belofte, maar een echt beroep.

infos 1 infos 1

Een gepersonaliseerde oplossing

U staat in het middelpunt van onze bezorgdheid

Doorgewinterde en professionele medewerkers staan klaar om naar uw probleem te luisteren en uw bezorgdheden te delen, en maken zich sterk om u een gepersonaliseerde oplossing te bieden.

infos 1 infos 1

Bescherming binnen de 24u

Betaal vandaag online, wij beschermen u vanaf morgen

Uw online onderschrijving verzekert u een persoonlijke bescherming vanaf de dag volgend op uw betaling. Vanaf dan kunt u rekenen op onze knowhow en volop genieten van een zorgeloos gevoel.